Hirdetés

Kicsi lehet az iPhone 12 mobilok akkumulátora



|

Úgy néz ki, hogy az iPhone 12 modellekbe kisebb akkumulátor kerül, mint az iPhone 11 szériába.

Hirdetés

A MySmartPrice olyan tanúsítványokat szúrt ki, amelyek három új Apple akkumulátorra vonatkoznak: ezek elvileg az új iPhone 12 mobilokba kerülnek. Furcsa módon mindegyik kapacitása kisebb, mint az iPhone 11 szériás okostelefonokban lévő energiaforrásoké. Az új akkukat Dél-Koreában, Kínában és Dániában is hitelesítették, a várakozások szerint egy 5,4, két 6,1 és egy 6,7 hüvelykes modell jön idén, ennek megfelelően az iPhone 12 2227 mAh-s, az iPhone 12 Max és az iPhone 12 Pro 2775 mAh-s akkut kaphat, az iPhone 12 Pro Maxbe pedig 3687 mAh-s kerül majd. 

Hirdetés

Ez nagy visszalépés lenne az iPhone 11 Pro és Pro Max modellek után, amelyek 3046 és 3969 mAh-s energiaforrásaiknak hála kimagaslóan jó üzemidővel rendelkeznek, ami azt illeti, a legjobbak az iPhone-ok történetében. 

Ha a mostani jelentés igaz, akkor sok iPhone-vásárló csalódhat a következő Apple mobilokban. Ezt igazolja, hogy más források szerint az Apple beszállítói 50 százalékkal kisebb és laposabb akkuvédelmi modult gyártanak, mint tavaly. Kiváló energiahatékonyság és fogyasztási adatok ide vagy oda, a ~2800 és ~3700 mAh-s akku manapság elég karcsúnak számít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.