Hirdetés

Kiderült, hogy az iPhone 15 Pro Max vagy a Galaxy S23 bírja-e tovább szusszal



|

Meglepő eredményt hozott a legmenőbb csúcsmobilok akkutesztje.

Hirdetés

Már közel egy hónapja kapható az Apple legújabb mobiltelefonos modellcsaládja, az általunk is tesztelt iPhone 15-széria, amely a titán-alu ötvözetből készült keretnek, a lekerekített éleknek, a némító kapcsolót leváltó konfigurálható akciógombnak és a periszkópos telefotó kamerának hála jóval izgalmasabb frissítést hozott a Pro és Pro Max kiadások számára, mint a cupertinóiak előző évi ajánlatai.

A PhoneBuff  által elvégzett töréstesztből már tudjuk, hogy a Samsung aktuális bajnoka, az S23 Ultra strapabíróbb az iPhone 15 Pro Maxnél, a YouTube-csatorna pedig azóta annak is utánajárt, hogy mi a helyzet az üzemidő frontján.

Hirdetés

Elhamarkodottan ítélve könnyen előre lejátszottnak tarthatnánk a mérkőzést, hiszen az S23 Ultrában egy óriási, 5000 mAh-s telep teljesít szolgálatot, míg a csúcs-iPhone vásárlói csak egy 4422 mAh-s telepet kapnak. Az almás telefon azonban a jelek szerint kevesebbel is beéri, mivel ezúttal a cupertinóiak zászlóshajója szerezte meg a végső győzelmet.

Az alábbi videóban telefonálásnak, böngészésnek közösségi médiás alkalmazásoknak és zenehallgatásnak vetették alá a készülékeket, a végén pedig a Samsungénál jóval kisebb akkuval operáló iPhone 15 Pro Maxben még mindig akadt 6%-nyi szusz, amikor az S23 kényszerű álomra szenderült. Érdekesség, hogy az almás csúcstelefon csak az utolsó körökben dolgozta le a hátrányát, egész addig a Samsung vezetett. A végeredmény: az iPhone 15 Pro Max 27 óra 44 percig bírta, s ezzel 38 percet vert a legnagyobb vetélytársára.

Mielőtt azonban még elájulnánk az iPhone 15 Pro Max teljesítményétől, érdemes megjegyezni, hogy az üzemidő nagyban függ az egyéni felhasználói szokásoktól, ezért ekkora különbségnél nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy az Apple terméke lemosta a pályáról a Samsungét (főleg, hogy van olyan teszt, ami az ellenkezőjére jutott). Annyit viszont biztosan elismerhetünk, hogy a cupertinóiak jól gazdálkodtak a kevesebb mAh-val. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.