Hirdetés

Kiderült, hogy mi lesz a feltekerhető LG mobil neve



|

Levédette az EU-ban az LG Rollable nevet a dél-koreai gyártó, sokak szerint ez lesz a feltekerhető mobil neve. Nem lenne túl meglepő.

Hirdetés

A mostanában szárnyra kapott pletykák alapján az LG a jövő év elején egy új csúcsmobillal jelentkezik, emellett pedig kevés készülékre koncentrálva a kísérleti divízió csillogtatja majd a tudását, és a Wing mellé jön az első feltekerhető OLED-kijelzős okostelefon.

Ezt már a Wing bemutatójának a végén megszellőztette az LG, mostanában pedig azt beszélik, hogy a készülék márciusban érkezik majd meg. 

Hirdetés

Mivel az LG egy beszédes nevet levédetett most az EU-ban, ezért sokan már azt is tudni vélik, hogy LG Rollable lesz a feltekerhető mobil neve, ami nem is lenne azért annyira meghökkentő lépés. A biztonság kedvéért az LG a következő neveket is levédette: LG The Roll, LG Double Roll, LG Dual Roll, LG Bi-Roll, LG Roll Canvas. 

Mivel a beadványban szerepel, hogy okostelefonról van szó, ezért eléggé biztosra vehetjük a dolgokat. A LetsGoDigital az eddig hallott szó-beszédek alapján gyorsan össze is rakott egy renderelt képet. Konkrétan viszont még nem tudja senki, hogy mire számíthatunk, remélhetőleg hamarosan okosabbak leszünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.