Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jelenik meg a Samsung Galaxy Note 9



|

Augusztus 9-én mutatkozik be az új Samsung zászlóshajó, és nem sokkal utána a boltokban is elérhetővé válik.

Hirdetés

Egyre közeledik a Galaxy Note 9 bemutatója, és augusztus 9-ig minden bizonnyal egyre több lesz a szivárgás. Ami azt illeti, nemrég az első hivatalos képet is láthattuk már az új csúcskészülékről, ami dizájnban csak egy hajszállal tér majd el a tavalyi modelltől. 

Hirdetés

A Galaxy Note 9 persze jobb és erősebb hardvert, ügyesebb kamerát és sokkal nagyobb akkumulátort kínál majd a megújult S Toll mellett. 

Az már rég nyílt titok, hogy a készülék bemutatójára augusztus 9-én kerül sor, a dél-koreai média azonban megtudta, hogy a Galaxy Note 9 mikor jelenik meg. Dél-Koreában már augusztus 24-én elérhető lesz a boltokban. 

Ez sokkal korábban van, mint az a szeptember 15., amikor a Galaxy Note 8 elérhetővé vált. Iparági források szerint a Samsung megszorongatná az Apple idei iPhone készülékeit, amelyek szeptember közepén debütálnak. A korai megjelenésre szükség is lesz, elvégre az idei év a "ráncfelvarrásokról" szól a Samsung zászlóshajóknál. 

A Galaxy Note 9 egy nagyon nagy fényerejű, 6,3 hüvelykes kijelzőt kaphat, a legmodernebb Exynos lapkával, változtatható rekeszértékű dupla kamerával, 6 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel és egy 4000 mAh-s akkuval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.