Hirdetés

Kiderült, hogy mikor kapják meg az Android 10-et a Huawei okostelefonjai



|

Összesen több mint 30 különböző Huawei és Honor készülékre fut majd be az EMUI 10 felület és az Android 10 rendszer.

Hirdetés

Továbbra sem egyértelmű, hogy a Huawei a jövőben élvezi-e a Google támogatását, bár az elmúlt napok jelentései szerint a Mate 30 modellek nem kapnak Google-appokat. A meglévő Huawei és Honor mobilokat azonban támogatja a Google, így a Huawei közzé is tette, hogy mikor melyik készüléke kapja meg az EMUI 10 felületet, és így az Android 10-et. 

Hirdetés

Az EMUI 10 bétája már elindult a P30 és P30 Pro modellekkel, a stabil verzió azonban csak később jön. 

A 2019-es IFA alkalmából a Huawei elárulta a pontos menetrendet. A P30 és P30 Pro novemberben frissülnek EMUI 10-re, míg a Mate 20 és a Mate 20 Pro decemberben kapják meg az Android 10-et. 

A Honor 20, Honor 20 Pro és Honor View 20 modellekre szintén befut még az idei évben az EMUI 10. A P30 Lite, P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro és Mate 10 Porsche Design csak 2020 első negyedévében kapja meg a frissítést, majd a második negyedévben további legalább 14 mobilra jön az új rendszer és felület. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.