Hirdetés

Kiderült, hogy milyen újdonságokat hoznak az iPhone 11 okostelefonok



|

A Bloomberg részletes jelentésben árulkodik arról, hogy miket mutat be a szeptemberi rendezvényén az Apple.

Hirdetés

Gyorsan közeledik az Apple szeptember 10-i rendezvénye, amelyen bemutatkoznak a következő-generációs iPhone mobilok. A Bloomberg most egy részletes jelentésben árulkodott arról, hogy konkrétan miket mutat be az óriás. 

Hirdetés

Az iPhone 11 modellek elnevezése valóban változik, jönnek a Pro készülékek. Ezek hátlapjára már három kamera kerül, a rendszer a három kamerát egyszerre is tudja használni a képek kombinálásához és a magasabb felbontású fotókhoz. Kevés fény mellett is jobban teljesítenek majd a kamerák, a videofelvétel minősége is tovább javul. 

Frissül a Face ID rendszer, illetve nem csak a Pro modellekben, hanem mindhárom új Apple mobilban A13 lapka lesz. Ezúttal matt színekből is lehet majd válogatni. 

A jelentés kitért még rá, hogy érkeznek a frissített iPad Pro modellek, ugyanolyan kamerával, mint a csúcsot jelentő iPhone. Lesz új "olcsó" iPad is, immáron 10,2 hüvelykes kijelzővel. Jön továbbá a 16 hüvelykes MacBook Pro, a zajszűrős AirPods és az olcsóbb HomePod. 

Egy másik pletyka szerint pedig végre USB-C-s töltőt csomagol az Apple az iPhone 11 mobilok mellé, ami elvileg a gyorstöltőt is jelentheti. Ennek éppen ideje, hiszen még mindig 5 wattos töltőt ad az Apple, miközben az androidos új mobilok közül sok már 50 watt körüli gyorstöltőt használ. Jó eséllyel persze nem az iPhone 11 kap USB-C portot, hanem USB-C - Lightning kábelt használ majd az adapterhez az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.