Hirdetés

Kiderült, hogy mit tud a Sony Xperia XZ2



|

Az Xperia XZ2 és az Xperia XZ2 Compact specifikációi és vételárai is kiszivárogtak.

Hirdetés

Egy svédországi jelentés szerint a Sony két új zászlóshajója kedvezőbb áron lesz hazavihető, mint a Samsung Galaxy S9 vagy Galaxy S9+. Kiderült, hogy mennyibe kerül és mit tud majd az Xperia XZ2 és az Xperia XZ2 Compact. 

Hirdetés

A hírek szerint az Xperia XZ2 egy 5,7 hüvelykes, 18:9-es képarányú kijelzőt kap, Gorilla Glass 5 védőüveggel. Ez alatt a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája, 4 GB RAM és 64 GB tárhely kap majd helyet. 

A kisebb okostelefonok kedvelőinek telitalálat lehet majd az Xperia XZ2 Compact, amely ugyanilyen hardverezettséggel bír, de a kijelzője mindössze 5 hüvelykes (FHD+ felbontással). 

Sajnos egyik új modellen sem lesz 3,5 milliméteres jackcsatlakozó. Jó hír viszont, hogy a méretet és a kijelző felbontását számítva nem különböznek majd egymástól az új zászlóshajók. 

Ami a vételárakat illeti, az Xperia XZ2 állítólag 799 euróért lesz vihető, míg az Xperia XZ2 Compact 599 euróba kerül majd. Elvileg már március 6-án megjelennek, de lehet, hogy csak jóval később jutnak el a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.