Hirdetés

Kiderült, hogy mit tudnak az új Pixelek



|

Állítólag véglegesítették a Google következő okostelefonjait, és kiszivárogtak a specifikációk.

Hirdetés

Bár a Google általában csak ősszel dobja piacra az okostelefonjait, a Pixel 2-ről és a Pixel XL 2-ről már a tavasz óta vannak pletykák. 

Hirdetés

Az xda-developers megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a hardvereket már véglegesítették, és, hogy a specifikációk is kiszivárogtak. Ha ez igaz, akkor már semmi nem változik a megjelenésig. 

Bár a készülékek neveit nem tudni biztosra, ezúttal is két méret lesz, és a nagyobb kínál majd többet (tárhelyet, felbontást, stb.). 

A Walleye kódnevű, kisebbik modell 4,97 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzőt kap, ami alatt Qualcomm Snapdragon 835-ös lapka, 4 GB RAM és 64 GB tárhely lapul. Ez állítólag éppen úgy néz ki, mint az eredeti Google Pixel. 3,5 milliméteres jackcsatlakozó azonban nem lesz rajta, csak egy USB-C-s adapter jár a készülék mellé. A jó hír, hogy újra lesz sztereó hangszóró. 

A nagyobb, Taimen kódnevű készülék állítólag 5,99 hüvelykes, 2560 x 1440-es OLED-kijelzőt kap, vékony kerettel, vagyis nem lesz nagyobb, mint a tavalyi 5,5 hüvelykes Pixel XL. 

Egyéb tekintetben megegyezik a kisebb Pixellel, de ez 128 GB-os tárhellyel is kérhető lesz. 

Miközben a trendeket vékonyabb kerettel és a jackcsatlakozó száműzésével követi a Google, a dupla kamerások sorába nem állnak be a következő Pixelek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.