Hirdetés

Kiderült, jobban bírja-e a strapát a Pixel 8 Pro, mint az iPhone 15 Pro



|

Alaposan megkínozták a Google új csúcstelefonját.

Hirdetés

Az Apple számára nem alakultak valami hízelgően a szeptemberben piacra dobott iPhone 15 Pro és Pro Max töréstesztjei, ezek legtöbbje ugyanis arra jutott, hogy hiába alkalmaz a gyártó egy innovatív titán-alu ötvözetet a készülékek keretében, az új almás mobilok az iPhone 14 Pro-szériánál és még a nagy rivális Samsung Galaxy S23-nál is kevésbé bírják a strapát.

Most pedig úgy néz ki, hogy a cupertinóiak legújabb üdvöskéjének a Google nemrég leleplezett csúcsmobiljával, a Pixel 8 Próval szemben is lenne mit ledolgoznia, az egyik legismertebb törésteszten ugyanis ez is lepipálta az iPhone 15 Pro Maxet.

Egész pontosan Zack Nelson, avagy JerryRigEverything töréstesztjéről van szó, aki már hosszú évek óta kínozza a tech világ aktuális újdonságait. Nelson még szeptemberben tette próbára az iPhone 15 Pro Maxet, a készülék pedig nála is megbukott, amikor a hajlításnál teljesen betört a hátlapot borító üvege.

Hirdetés

Ugyanezen a teszten viszont a Pixel 8 Pro most sokkal jobban szerepelt, a rettegett pókhálósodás nélkül úszva meg a kalandot:

A youtuber a tőle megszokott kínzásoknak tette ki a Google zászlóshajóját, aminek különös jelentőséget adott, hogy egy nagy lépésként a keresőóriás most először 7 évnyi szoftveres támogatást ígér az új Pixel-telefonokhoz. Annak alapján, ahogy a Pixel 8 Pro a karcolásokat, a hőhatást és a hajlítást bírja, jó esély van rá, hogy a hardverre is ilyen sokáig számíthatunk, legalábbis ami működőképességet illeti, hiszen a teljesítmény már egy egészen más kérdés.

Érdekesség, hogy ugyanezen a teszten a Pixel 7 Pro tavaly csúfosan megbukott, amiből arra következtethetünk, hogy a Google megfogadta az okostelefont ért kritikákat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.