Hirdetés

Kiderült, mennyibe kerülnek és mikor érkeznek az LG idei tévéi



|

Egy vagyonba kerülnek, de legalább lassan elérhetővé válnak az LG új OLED és QNED tévéi.

Hirdetés

Az LG hivatalosan is megerősítette a C3, a G3 és a Z3 OLED okostévék európai árait. Ezeket a készülékeket a gyártó Las Vegasban a CES 2023 során mutatta be, ahol nagy hangsúlyt kapott az α9 Gen6 processzor, ami akár virtuális 9.1.2-es hangzást is képes támogatni. Ezeken a modelleken egy új webOS lesz, ezt a frissítést azonban a korábbi eszközök nem kapják meg.

Az új okostévék támogatják az Nvidia G-Sync mellett az AMD FreeSync technológiát, és rendelkeznek HDMI 2.1-es csatlakozóval is. Az LG szerint a G3-as OLED panel, ami a C3-ban, a G3-ban és a Z3-ban van, akár 2100 nites fényerőt is képes elérni, miközben 22%-kal kevesebbet fogyaszt.

Hirdetés

A készülékek első hulláma márciusban érkezik, a legkésőbbi modellekre viszont egészen augusztusig várni kell. Az árazás is természetesen széles skálán mozog, az LG QNED756 lesz a legolcsóbb modell, annak 699 euró a fogyasztói ára, a 88 inches Z3 eközben 30 ezer eurót kóstál és májusban érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.