Hirdetés

Kiderült, mikor érkezhet az OLED kijelzős új iPad széria



|

A híresztelések alapján a nem Pro iPad készülékek LCD kijelzőit is le fogja váltani az Apple 2022-ben.

Hirdetés

Az Apple április végén mutatta be a legújabb termékeit, így megismerhettük az AirTaget, az új iMac gépet, amelyben az M1 processzor dolgozik, illetve a legújabb iPad Pro modellt is.

Kiderült, hogy a tablethez már a Mini LED technológiát alkalmazták a szakemberek, viszont a jelek szerint az Apple nemcsak az új iPad Pro generáció kijelzőjét újítaná meg, hanem az LCD képernyők helyett teljesen átállna a vállalat az OLED használatára.

Hirdetés

Az gyártó jellemzően LCD kijelzőket alkalmazott az iPad szériák esetében, viszont az újabb iPhone és Apple Watch készülékek már OLED képernyőket kaptak. A legújabb bennfentes híresztelések alapján az Apple azt tervezi, hogy 2022-ben már elhagyja az LCD-t, és az okoseszközök fejlesztésében OLED és Mini LED technológiákat fognak alkalmazni.

Az OLED alkalmas lenne az alacsonyabb árfekvésű iPad és iPad Air modellekhez, és költséghatékony megoldást jelentene a gyártó számára. Az ETnews értesülései szerint a következő évben a Samsung és az LG fogja biztosítani az OLED kijelzőket, amelyekkel az új iPad modellek készülnek majd. Az OLED iPhone-ok esetében is ez a két cég gondoskodik a kijelzőkről, így nem meglepő, hogy az amerikai vállalat továbbra is a megbízható üzleti partnerekkel fog együtt dolgozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.