Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a PlayStation moduláris, teljesen testreszabható kontrollere



|

Az Access vezérlő segítségével a testi hiányosságokkal rendelkező játékosok számára is hozzáférhetőek lesznek a PlayStation 5 játékai.

Hirdetés

Korábban Project Leonardo néven volt ismert, végül PlayStation Access vezérlőként találjuk majd meg a boltokban a Sony öt éve fejlesztett, különleges, PlayStation 5-tel használható irányítóeszközét, amelynek köszönhetően a testi rendellenességekkel élő, mozgássérült játékosok is élvezhetnek bármit, ami megjelent a platformra.

A 89,99 eurós ajánlott fogyasztói áron forgalomba kerülő szerkezet önmagában is nagy mértékben testreszabható, emellett pedig más fejlesztők megoldásait is támogatja, 4 db 3.5mm-es porton keresztül bővíthető igény szerint.

Hirdetés

Akár harminc beállítási profilt lehet elmenteni, finomhangolható a kar működése, és deaktiválhatók azok a gombok, amiket adott játékokban nem szeretnénk véletlenül megnyomni. A gombokat szabadon cserélgethetjük, különféle formájú változatok találhatók a csomagban. Két Access vezérlő és egy DualSense is kombinálható.

Az eszközről bővebb információt a hivatalos magyar oldalon lehet olvasni. Ha minden jól megy, az előrendelés július 21-én indul, a megjelenés pedig december 6-ára várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.