Hirdetés

Kiderült, mikor lesz az eMAG Black Friday



|

Idén sem a "hivatalos" BF-pénteken érkeznek a legnagyobb hazai akciók.

Hirdetés

Bejelentette az eMAG, az egyik legnagyobb hazai online kereskedő, hogy mikor rendezi meg idén a Black Friday akciós napját. Ez szokásosan november utolsó pénteken lenne, ám - ahogy az már néhányszor előfordult hazánkban - idén is előbb tartják meg a "vásárlás ünnepét", sőt, emellett más változások is lesznek az akció keretében, aminek a legtöbb vásárló remélhetően örülni fog.

2023-ban az eMAG november 17-én rendezi a Black Friday-t, a megvásárolt termékeket pedig idén először a tavaly felépített, Dunaharaszti mellett található raktárból szállítják majd ki. Ez azért is kifejezetten fontos, mert az elmúlt évekhez képest drasztikusan tudtak javítani a kiszállítási időkön és a kombinált rendelések összeállításán is, vagyis ha több mindent rendelsz, kicsi az esélye annak, hogy 4-5x is kijön a futár, mire mindent megkapsz.

Hirdetés

Azt hitted, a kütyük a legnépszerűbbek? Tévedés…

Októberben a Kantar nevű céggel egy piackutatást is készíttetett az eMAG, melynek keretében érdekes adatok derültek ki. A magyarok 91%-a tudja, hogy mit jelent az a Black Friday, sőt, több mint 20%-uk tervez is vásárolni ekkor. Az már nem is meglepő adat, hogy a vásárlók 69,9%-a az online akciókra fókuszál, nem tervez hagyományos üzletet felkeresni az akciók miatt. Szintén a vásárlók 69%-ára igaz az is, hogy minimum 30, maximum 200-220 ezer forintot terveznek elkölteni a Black Friday akciók során.

Gondolhatnád, hogy az elmúlt évek alapján ezt nem is olyan nehéz, hiszen egy-egy mobil, vagy notebook, esetleg tévé vagy nagyobb fehéráru már önmagában legalább ennyibe kerül, ám az évek során a termékkategóriák népszerűségi listája alaposan átrendeződött. Idén a TOP5-ös listát toronymagasan a ruha vezeti 30,6%-kal, míg az elektronika és autófelszerelés a második 19,9%-kal. A népszerű kategóriák között ott van még a tartós élelmiszer, a cipő, a kozmetikumok és a kisebb háztartási gépek is.

Idén az eMAG-on kínált termékek 70%-ára igaz, hogy az idei legalacsonyabb áron lesznek elérhetők, és a termékek mellett szolgáltatásokat (pl. utazás) és többek között autókat is lehet majd akciós áron vásárolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.