Hirdetés

Kiderült, mikor mutatkoznak be a Xiaomi új csúcsragadozói



|

Maga a gyártó harangozta be a Xiaomi 14-széria leleplezésének dátumát.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben alaposan felpörögtek a hírek a Xiaomi következő generációs csúcstelefonjai, a Xiaomi 14-sorozat kapcsán, amely a szivárgások alapján két modell, egy alap és egy Pro-kiadás formájában fog színre lépni.

A Xiaomi már előre elárulta, hogy a készülékek egy teljesen új operációs rendszerrel, a MIUI-t leváltó HyperOS-szel debütálnak, míg a leleplezés pontos dátuma egészen eddig titokban maradt. A gyártó azonban végre megtörte a csendet, és terítette a lapjait.

Hirdetés

A márka a Weibo közösségi oldalon jelentette be, hogy a korábbi pletykákat beigazolva október 26-ra időzítettte a bemutatót, ami a kínai gyártóktól megszokott módon csupán a helyi piacnak szól, míg a mobilok globális megjelenésére valamivel később, jó eséllyel csak 2024 elején lehet számítani.

A Xiaomi által megosztott plakát ugyan nem közölt specifikációkat, de a szivárgásokra ebben a kérdésben is számíthatunk. Ha minden a várakozások mentén alakul, a Xiaomi 14 és a 14 Pro is Snapdragon 8 Gen 3 processzorral érkezik, 16 GB memóriával és 1 TB tárhellyel szerelt variáns viszont csak a drágább modellből készül.

Az alap kiadás legfeljebb 90 W-os gyorstöltést támogathat, míg a Pro 120 W-nál húza meg a határt. Ami pedig a dizájnt illeti, ennek kapcsán a 91mobiles még ebben a hónapban szállított egy adag gyárinak tűnő rendert, így könnyen lehet, hogy végül a csúcsmobilok külseje sem fog meglepetést okozni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.