Hirdetés

Kifelé hajtogatható mobillal törne borsot a Huawei orra alá a Samsung



|

Állítólag hamarabb piacra dobná az újdonságot a Samsung, mint ahogy megjelenne a Huawei Mate X.

Hirdetés

A The Investor a Samsung belsős forrásaitól megtudta, hogy a dél-koreai gyártó egy egész sorozatnyi összehajtható mobilt dobna piacra, egy olyat is, ami kifelé hajtogatható. Állítólag ez a modell még hamarabb megjelenik, mint ahogyan piacra kerülne az ugyanilyen kialakítású Huawei Mate X. 

Hirdetés

Azt mondják, hogy az új összehajtható Samsung mobil gyártása már elkezdődött, de pontos megjelenési dátum még nincs. Nemrég a vállalat arra utalt, hogy a Galaxy Fold áttervezési munkálatai befejeződtek, és hamarosan megjelenik a készülék - de még nem júliusban. 

A Huawei Mate X állítólag szeptemberben vagy valamivel korábban érkezik. Vagyis a Samsungnak a mostani hírek szerint augusztusban kell mutatnia valamit, talán a Galaxy Note 10-zel párhuzamosan. 

A Samsung dolgozik a Galaxy Fold 5G-s kiadásán is, majd ha ez és a kifelé hajtogatható modell megjelentenek, tovább bővítik a kínálatot, 2020-ban egy összehajtható kagylómobillal. Állítólag van már Galaxy Note-szerű készülék is, 8 hüvelykes képernyővel és S Tollal - ez 2020 elején érkezhet, befelé hajtogatható kialakítással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.