Hirdetés

Kifigurázta a Google Play Áruházat az Apple



|

Újabb reklámokkal igyekszik ösztönözni az androidosokat az Apple: az almás cég szerint jobb alkalmazásboltot és jobb portréfotózást kapnak az iPhone-osok.

Hirdetés

Az Apple nemrég két új, rövid reklámot is kiadott, amelyekkel az androidos felhasználókat szeretné meggyőzni, hogy váltsanak iPhone-ra. Miért csak az androidosokat? Mostanra nem maradt más meghatározó platform, csak az Android és az iOS. 

Hirdetés

Az első videóban az Apple a "te alkalmazásboltodat" hasonlítja össze az App Store-ral, és figurázza ki az előbbit, amiért az nem biztonságos, és olyan appokat kínál letöltésre, amik az arcodba robbannak. Bár a Google Play Áruházat nem említi meg az Apple, legyünk őszinték: nincs más olyan alkalmazásbolt, ami az App Store mellett manapság számítana, tehát erre koncentrál a videó. 

Az elmúlt években az Apple App Store-ja egyébként tényleg jóval biztonságosabb volt, mint a Google Play Áruház. A Google azonban folyamatosan dolgozik az áruházán és annak biztonságán. A Google Play Protect tavalyi érkezése óta nyugodtan elmondhatjuk, hogy a Play Áruház már messze nem olyan rendetlen, mint az Apple arra céloz. 

Ha pedig már ösztönözni akarta az androidosokat az Apple, akkor kitért a portréfotózásra is. Az Apple szerint egyetlen okostelefonnal sem lehet olyan jó portréfotókat készíteni, mint egy iPhone-nal. Főleg, ha az egyenlethez hozzáadjuk a portrémegvilágítást is, amivel még drámaibb a végeredmény. 

Az androidosoktól kérdezzük: titeket meggyőzött az Apple? Váltanátok iPhone-ra? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.