Hirdetés

Kijavította a Windows 10 egyik kellemetlen hibáját a Microsoft



|

A Conexant és a Synaptics audiodriverek miatt elvileg már nem lesznek kékhalálok a frissítések telepítésekor.

Hirdetés

A Microsoft kiadott egy részleges javítást az operációs rendszeréhez, ami rengeteg Windows 10-es gép tulajdonosa számára lehet jó hír. Többé ugyanis nem lesz gond a frissítésekkel azokon az eszközökön, amiken Conexant vagy Synaptics audiodriver van. 

Egészen idén május óta ugyanis probléma volt az ilyen PC-ken: a Windows frissítéseinek telepítésekor hibaüzenet ugrott fel, majd minden átcsapott kékhalálba. A Microsoft szerint mostanra ezt a kellemetlenséget megoldották

Hirdetés

Az érintettek gépén rövidesen új frissítés jelenik meg, ugyanakkor a Microsoft mindenkit arra figyelmeztet, hogy ne erőltesse a manuális frissítést, azzal egyáltalán nem jó ötlet próbálkozni. 

A jelentések szerint ez továbbra is csak részleges megoldás az audioproblémákra, de egy jövőbeli frissítés hosszú távon is rendbe hozhatja a dolgokat. Szépen lassan, de remélhetőleg a Microsoft kijavítja azt a rengeteg hibát, ami az elmúlt hosszú hónapokban jött elő a Windows 10 frissítéseivel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.