Hirdetés

Kijelző alá épített kamerával érkezhet a Samsung Galaxy Z Fold 3



|

Képek és infók szivárogtak ki a várhatóan nyáron érkező Z Fold 3 és Z Flip 3 készülékekről.

Hirdetés

Egyelőre még nem tarolták le az okostelefonok piacát az összehajtható mobilok, magas áruk és a technológiák kiforratlansága visszatartja a vásárlókat. Azért a Samsung lelkesen fejleszti saját szériáit, idén is lesz új Z Fold és Z Flip készülék, várhatóan júliustól lehet majd kapni őket.

A napokban kiszivárgott néhány elég rossz minőségű kép, amiken még a vízjelek elhomályosítása is ront, viszont ezeknek köszönhetően megtudhattunk ezt-azt a gyártó hajtogatható mobiljainak harmadik generációjáról.

Hirdetés

A hivatalosnak tűnő képek alapján a Galaxy Z Fold 3 lesz a világ első összehajtható készüléke kijelző alá épített kamerával. A múltban ez a megoldás nem volt kielégítő, de talán majd a Samsung megmutatja, hogy kell jól csinálni. A készülék az S-Pen használatát is támogatni fogja, de nem kell attól félnünk, hogy a toll megkarcolja a kijelzőt, a keret, a zsanér és a belső megjelenítő pedig strapabíróbb lesz egy új technológiának hála. Láthatjuk még, hogy hátra három lencsét terveznek. Egy képen a Z Flip 3 is megjelenik, egyesek a Google Pixel 2-höz és a Huawei P10-hez hasonlítják a dizájnt. Két kamerát láthatunk egy jelentős méretű kijelzőnél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.