Hirdetés

Kijelzőben is erős lesz a Xiaomi Mi 11 Pro



|

A szivárgások szerint QHD+ felbontású, 120 Hz-es kijelzőt építenek a Xiaomi Mi 11 Pro csúcsmobilba.

Hirdetés

A Xiaomi az elsők között akar piacra dobni Qualcomm Snapdragon 875 lapkával szerelt okostelefont, és nyílt titok, hogy 2021 elején jön is a Mi 11 és a Mi 11 Pro. Ezekről egy ideje már vannak szivárgások, és a legutóbbi arról szól, hogy a Pro változatba QHD+ felbontású, 120 Hz-es képfrissítésű kijelzőt tesznek. A szelfikamera helyzete nem változik. 

Hirdetés

Ez nagy előrelépés lehet egyesek szemében a Mi 10 Pro 1080p-s, 90 Hz-es kijelzőjéhez képest, ugyanakkor muszáj megjegyezni, hogy a többség a gyakorlatban nem sok különbséget lát a full HD+ és a QHD+ felbontás között ekkora méretben, és a 90 és 120 Hz között sincs akkora előrelépés, mintha 60 Hz-hez viszonyítanánk. 

Az viszont kétségtelen, hogy a Xiaomi a marketing miatt továbbra is minden számot és specifikációt kimaxolna. Ennek megfelelően marad a lekerekített kijelző, a frissített 108 megapixeles kamera, és állítólag a 120 wattos gyorstöltésre is van esély. A bemutatóra pedig februárban számíthatunk a várakozások alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.