Hirdetés

Kimaradhat a töltő az iPhone 12 dobozából



|

Egyes források szerint az Apple nem tesz töltőt az iPhone 12 mobilok dobozába, hogy így nyomja lejjebb az árat.

Hirdetés

Mostanra megszokhatták az Apple rajongói, hogy bizonyos kiegészítőkért elég mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. A legfrissebb jelentések szerint azonban az Apple az iPhone 12 mobilok dobozából már a töltőt is kihagyná, azt külön kell majd megvásárolni. Ming-Chi Kuo és a Barclays elemzői egyaránt erről adtak jelentést, és azt állítják, hogy az Apple nem gyárt többet a jelenlegi 5 és 18 wattos töltőiből. Csak egy 20 wattos új adapter marad a kínálatban, de azt külön kell megvásárolni. 

Hirdetés

A 20 wattos töltő hasonló lesz a jelenlegi 18 wattoshoz, USB-C-s csatlakozóval. Ha nem lenne elég az adapter hiánya, állítólag EarPods fülhallgató sem jár többé az új iPhone-okhoz. Ezzel az AirPods vezeték nélküli fülhallgatók keresletét pörgetné meg az Apple. 

Kuo szerint az Apple azért hagyja ki a töltőt és a fülhallgatót a dobozból, mert az 5G-támogatás miatt megnőttek a gyártási költségek. Az iPhone 11 szériához mérten viszont nem akart árakat emelni az Apple, így vált szükségessé a töltő és a fülhallgató száműzése a dobozból. Akinek viszont nincs kéznél külön gyorstöltője vagy fülhallgatója, az kénytelen lesz külön vásárolni ezeket, a dobozban ugyanis csak egy USB-C - Lightning kábel szerepel majd a mobil mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.