Hirdetés

Kiszivárgott a Huawei következő okosórája



|

A Huawei Watch 2 2018 alapvetően olyan, mint az elődje - de annál azért mégis frissebb.

Hirdetés

Közelednek a Google Pixel okosórák, sokat változik a régebben Android Wearként ismert Wear OS rendszer - 2018 hozhat némi izgalmat az okosórák világába. Míg a Samsung a Galaxy Watch néven emlegetett Gear S4-en dolgozik, az Apple pedig az Apple Watch negyedik szériáján, addig a Huawei sem tétlenkedik. 

Hirdetés

A Huawei Watch 2 most is kiváló választást jelent az okosórák rajongóinak, de persze készül a tavalyi modell utódja is. A Huawei Watch 3-ra azonban még várnunk kell. Egyelőre a Huawei Watch 2 2018 jön. 

A megbízható Evan Blass időközben törölt tweetjei szerint nem számíthatunk radikális megújulásra, inkább ráncfelvarrást jelent az új modell. Alapvetően úgy néz ki, mint az elődje, de talán sportosabb. Hardverben is hasonló: Qualcomm Snapdragon 2100-es chipet kap, 768 MB RAM-mal és 4 GB tárhellyel. Az 1,2 hüvelykes, 390 x 390-es kijelző marad a régi. 

A Huawei Watch 2 2018 ugyanakkor két új szenzort is kap. Az egyik a páratartalom és a csapadék becslését teszi lehetővé, míg a földmágneses szenzor a külső területeken tud jobb követést garantálni. A 2018-as modell nagy újdonsága az eSIM-támogatás lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.