Hirdetés

Kiszivárgott a Nokia X



|

A május 16-i bemutató előtt az összes specifikációja kiszivárgott a készüléknek.

Hirdetés

A Nokia X lesz a HMD Global belépője a kijelzőbe belógó szenzorsávok világába. Várhatóan május 16-án, Kínában mutatkozik be az új okostelefon, ami egy pekingi kiállításon egyébként már látható volt. 

Hirdetés

Sajnos akkor részleteket még nem lehetett tudni, most azonban a kínai telekommunikációs ügynökségnek hála az összes specifikáció kiszivárgott a készülékkel kapcsolatban. 

A középkategóriás Nokia X 5,8 hüvelykes, 2280 x 1080-as felbontású kijelzőt használ, ami alatt egy 3000 mAh-s energiaforrás kap helyet. A 8-magos, 1,8 GHz-es processzort 3/4/6 GB RAM egészíti majd ki, 32 vagy 64 GB tárhellyel. Mindegyik bővíthető lesz microSD memóriakártyával, maximum 128 GB-ig. 

A 16 megapixeles dupla kamera nem kap Zeiss lencsét, de a nemzetközi piacra szánt verzióba ez utólag bekerülhet extraként. A Nokia X gyárilag Android 8.1-et futtat majd, és feketében, kékben és ezüstfehérben lesz vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.