Hirdetés

Kiszivárgott adatok szerint nagyon gyorsan lehet majd tölteni a OnePlus 12-t



|

A zászlóshajó készülékről egyre több részlet lát napvilágot.

Hirdetés

Bár a BKK Electronics gyártja, a OnePlus 12-nek nincs köze a Budapesti Közlekedési Központhoz. Annál inkább a csúcsmobilok világához, a cég következő, a kínai piacra decemberben érkező készüléke ugyanis elég izmosnak ígérkezik. Korábbi pletykák szerint a OnePlus 12 lelke ugyanis egy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lehet, amit egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor hajt meg. A kijelzője pedig a Samsungtól származik: egy 2K-felbontású, 6,7 hüvelykes QHD OLED panelről van szó, amelynek a képfrissítése eléri a 120 Hz-et. Szintén érdekesnek tűnik az 50 + 50 megapixeles hátlapi kamerasziget, amelyhez egy 64 megapixeles, periszkópos kamera is tartozik majd.

A telefonról nemrég további részletek is kiszivárogtak, a kínai Weibo közösségi oldalon keresztül. Ezek szerint a OnePlus 12 a korábbi híresztelésekkel szemben nem 100, hanem egyből 150 wattos gyorstöltési lehetőséget is kap majd, emellett egy úgynevezett punchole előlapi kamera kerülhet rá. Ilyen sebességű töltéssel jelenleg csak néhány élvonalbeli androidos gyártó készülékén lehet találkozni.

Hirdetés

A mostani szivárogtató is megerősítette, hogy a készülék legkorábban decemberben kerülhet a kínai piacra, arról azonban egyelőre továbbra sincs információ, hogy Európába mikor érkezhet meg a OnePlus legújabb zászlóshajója.

A cég első összehajtható okostelefonjáról, a márciusban bejelentett OnePlus Foldról itt írtunk korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.