Hirdetés

Kiszivárgott az igazi Google Pixel 2 és Pixel 2 XL



|

Evan Blass ismét a megjelenés előtt tette közzé a renderelt képeket a végleges modellekről.

Hirdetés

A Google idei Pixel okostelefonjairól már igazából mindent tudunk egy ideje, egy dolgot kivéve: hogyan néznek ki szemből. Sok fotó szivárgott ki a készülékekről, de az igazi előlapokat eddig nem láthattuk. 

Hirdetés

Amikor azonban Evan Blass közzéteszi a bejelentés előtti fotóit, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valóban az igazi eszközt látjuk a renderelt képeken. 

Evan Blass a Twitteren és a VentureBeat oldalán számos képet szórt szét a Pixel 2-ről és a Pixel 2 XL-ről, amelyeket a Google holnap mutat be hivatalosan. 

A korábbi pletykáknak megfelelően az 5 hüvelykes Pixel 2 a tavalyi Pixelekre hasonlít, ennek megfelelően vaskos keret övezi a kijelzőt, bár legalább sztereó hangszórópár jutott az előlapra. 

Ez utóbbi nem hiányzik a Pixel 2 XL-ről sem, amely 6 hüvelykesre nőtt, 18:9-es képaránnyal és lekerekített sarkokkal, vékonyabb kávával. Sajnos azonban a trendkövetés ellenére a végeredmény messze nem olyan csábító, mint a Samsung Galaxy S8, S8+ vagy az LG V30. A Pixel 2 XL ezekhez képest csúnyának mondható. A Google történetében viszont ez számít majd a legjobbnak. 

A Pixel Launcher természetesen frissül, a keresősáv alulra költözik, elvileg egy kézzel könnyebb lesz elérni ezen a helyen. A Snapdragon 835-ös lapka, 4 GB RAM és 64 GB tárhely nem jelent újdonságot, azonban a nyomásérzékeny ház igen. Sajnos a jackcsatlakozót tényleg lehagyja a Google. 

Blass szerint a Pixel 2 október 19-től lesz kapható, míg a Pixel 2 XL csak november 15-től. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.