Hirdetés

Kiszivárgott fotókon mutatja meg magát a Samsung Galaxy Watch4



|

Minden oldalról, több színben is megcsodálhatjuk a koreaiak következő okosóráját.

Hirdetés

Habár a Samsung új okosóráiról az elmúlt hetek során több pletyka is szárnyra kapott, eddig lényegében semmit sem tudunk biztosan azon kívül, hogy a Galaxy Watch4-et már nem a Tizen, hanem az átdolgozott Wear OS hajtja majd.   

Az új kütyü bemutatójának dátuma továbbra is rejtély, de a legtöbben a június 28-i Mobile Congresstől várják a leleplezést. Addig is pedig megcsodálhatjuk az óra dizájnját, mivel a 91Mobiles  egy sor, erősen gyárinak tűnő rendert szivárogtatott ki a kütyüről.

Hirdetés

A "megbízható iparági forrástól" szerzett képeken kiválóan megfigyelhető a Galaxy Watch4 új formája, ami radikális változást hoz a Galaxy Watch3-hoz képest: határozottabb éleket és laposabb gombokat kapunk, visszafogott, a kijelző felületébe beleolvadó kávákkal.

A Samsung Galaxy Watch4 képeit az alábbi galériában találod:

A renderek alapján a Galaxy Watch4 tokja négy színben (ezüst, fekete, sötétzöld, rozéarany) érkezik, gumi szíjakból pedig legalább öt színopció (fehér, zöld, sötétzöld, piros, sárga) áll majd rendelkezésünkre. Az órák hátlapjának feliratai árulkodnak a specifikációkról is: 40 és 44 mm-es átmérő, GPS, 5ATM vízállóság, MIL-STD 810G szabványnak megfelelő strapabírás és Gorilla Glass DX+ védőüveg bogarászható ki belőlük.

A 91Mobiles ebből arra következtet, hogy a Samsung csak egyetlen órával áll elő, vagyis a korábbi pletykákkal ellentétben nem kapunk egy robosztusabb Active-változatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.