Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mikor jöhet az iPhone SE 4



|

Kiderülhetett, mikor rajtol az Apple jóárasított mobilja, amely egy fontos fejlesztést is magával hozhat.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban mintha ismét felpörögtek volna a pletykák az Apple belépő szintű okostelefonja, az iPhone SE körül, hiszen több izgalmas híresztelés is napvilágot látott a termékről. Ilyen például, hogy a készülék negyedik generációja az iPhone 12 óta alkalmazott szögletesebb dizájnnal támadhat, valamint az iPhone 14 Próval debütált Dynamic Island szenzorszigetet is megkaphatja.

Most egy újabb jelentés fokozza tovább a várakozásokat, ezúttal a megjelenés idejére vonatkozóan is hozva egy tippet. Az aktuális pletyka forrása a The Elec nevű dél-koreai magazin, amely beszállítói forrásokból úgy tudja, hogy az Apple 2025-ben tervezi piacra dobni az iPhone SE negyedik generációját, méghozzá nem a jelenleg is használt LCD, hanem a drágább modellekben már évek óta elérhető OLED kijelzővel, amely energiatakarékosabb, élénkebb színeket kínál és mélyebb feketékkel dolgozik.

Hirdetés

A The Elec szerint a panelekre vonatkozó megrendelésen a BOE és a Samsung Display harcolnak egymással, és eddig az utóbbi adta a kedvezőbb ajánlatot, kijelzőnkénti 30 dolláros árral, ami a cupertinóiak számára azt jelentené, hogy az iPhone SE 4 OLED panelje lenne a legolcsóbb OLED megjelenítő, amit valaha a mobiljaikba építettek. Ha hihetünk a portálnak, a kijelző ezzel harmadannyiba kerülne, mint az iPhone 15-ben alkalmazott verzió. Hogy ez a felhasználó részéről jár-e kompromisszumokkal, azt nem tudni.

Ami pedig a 2025-ös megjelenési dátumot illeti, ez cseppet sem tűnik elrugaszkodottnak, mivel korábban több szivárogtató is erre tippelt, hiába diktálná a 2. és a 3. generáció között alkalmazott 2 éves frissítési ütem, hogy már az idén tavasszal be kellene futnia az utódnak. A The Elec szerint a csúszás oka, hogy az Apple sokáig nem volt biztos a megtérülésben, és még mindig sor kerülhet egy újabb halasztásra, mivel a cupertinóiak továbbra sem döntöttek a kijelző gyártópartnerét illetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.