Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mit tud a Xiaomi olcsó csúcskészüléke



|

500 dollárnak megfelelő összegért érkezhet Európába a Xiaomi Pocophone F1, ami az ár-érték igazi bajnoka lesz.

Hirdetés

A Xiaomi az idei évben indította el az európai hadjáratát, amelytől mindenki azt reméli, hogy egyre jobb ár-érték arányú csúcsmodellekkel árasztja el a helyi piacokat. Nemrég felröppent a hír egy Snapdragon 845 lapkás csúcsmodellről, ami Európa legolcsóbb zászlóshajója lehet. 

Hirdetés

Ez a modell Xiaomi Pocophone F1 néven fut, és miután Bluetooth SIG-hitelesítést kapott, egy román kereskedő már meg is kezdte az értékesítést (persze a weboldalt azóta törölték). Természetesen a Xiaomihoz nincs köze a cégnek, így nem biztos, hogy a rendeléseket teljesíti is. 

A kiszivárgott képek alapján mégis úgy tűnik, hogy a cég hozzájutott egy készlethez a még be sem jelentett okostelefonból. 

A készülék fotói igen meggyőzőek, illetve a doboz képe elárulja, hogy a Qualcomm Snapdragon 845-ös SoC-t folyadékhűtéses rendszer, mesterséges intelligenciára építő dupla kamera, valamint 4000 mAh-s akkumulátor kísérik. 

A trendi készülék egyértelműen az iPhone X mintájára készült, bár hátul kicsit eltér a dizájn. A 6 hüvelykes kijelző alatt elvileg 6 GB RAM és 64 GB tárhely lapul, a kamerák 12 és 5, az előlapi szenzor 20 megapixelesek. A készülék vételára nagyjából 500 dollárnak felel meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.