Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Honor új csúcstelefonjai



|

Még Porsche Design kivitel is készül a hamarosan érkező Honor Magic6-sorozatból.

Hirdetés

A szankciókkal sújtott Huawei még 2020-ban adta el a Honort a Shenzhen Zhixin New Information Technology nevű vállalatnak, így biztosítva, hogy a testvérmárka továbbra is hozzáférhessen a Google szolgáltatásaihoz és a korszerű nyugati hardverekhez. A lépés pedig meghálálta magát, hiszen a Honor mobiljai ma is népszerűek, a Counterpoint Research novemberi kutatása szerint az utóbbi hónapokban például ez volt az egyetlen gyártó, amely még növelni is tudta az eladásait a nyugat-európai piacon.

A márka következő dobása a Honor Magic6-csúcstelefonok leleplezése lesz, amelyhez kapcsolódóan most két kiszivárgott render is árulkodhat a készülékek külsőjéről.

Hirdetés

Mindkét kép a kínai Weibo közösségi oldalon bukkant fel, és valószínűleg a Honor Magic6 Pro, illetve a Honor Magic6 Porsche Design látható rajta. A Honor még a múlt héten jelentette be, hogy együttműködést kötött a Ferdinand Porsche unokája által alapított céggel, amely korábban más telefongyártók portékáit is felcsinosította (pl. BlackBerry, Huwei), megerősítve a pletykát, hogy a Magic6-ból is készül Porsche Design-variáns.

A képek azonban  nem lőttek el mindent, a várakozások szerint ugyanis a Honor új zászlóshajója három modellel támad, vagyis a Magic6 és a Magic6 Pro mellé egy még jobban felszerelt Magic6 Ultimate kiadást is kaphatunk. A specifikációt illetően a Honor már megerősítette, hogy a mobilok a Qualcomm legújabb csúcsprocesszorával, a Snapdragon 8 Gen 3-mal érkeznek, ezen túlmenően viszont csak pletykáink vannak.

A legtöbb információ a Magic6 Pro kapcsán kering, amely egy QHD OLED kijelzővel és egy iPhone 14/15 Pro-szerű, hosszúkás előlapi szenzorszigettel futhat be. A mobil állítólag a mesterséges intelligenciás funkciókra is rágyúr egy nagy teljesítményű AI-modell beépítésével, valamint 3D-s arcazonosítással, szemkövetéssel, dedikált biztonsági chippel és 66W-os vezetékes töltéssel támadhat.

A Magic6-sorozat leleplezésére januárban valószínűsíthető, a hivatalos dátum viszont még nem került kitűzésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.