Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Motorola Razr 3



|

Sokat változik az elődeihez képest a Motorola új hajtogatós telefonja.

Hirdetés

A Motorola 2019-ben dobta piacra a Razrt, amely a 2000-es évek azonos néven forgalmazott összecsukható mobiljainak dizájnját támasztotta fel, immáron egy okostelefon jóval sokoldalúbb képességeit kínálva.

A telefon második generációja a következő évben került boltokba, a folytatásra viszont azóta is várunk. A Lenovo szárnyai alá tartozó márka vezérigazgatója még januárban jelentette be, hogy már zajlik az új modell fejlesztése, nagyobb teljesítményt, jobb dizájnt és frissített kezelőfelületet ígérve. Egy friss szivárgásnak hála már arról is lehet némi fogalmunk, hogy miként fest majd ez a gyakorlatban.

Hirdetés

Evan Blass a 91Mobileson hozta nyilvánosságra az alábbi fotókat, amelyeken állítása szerint a sajtó által csak Razr 3 néven emlegetett telefon látható. Szembetűnő, hogy a dizájn inkább a Samsung Z Flip3-ra, mintsem a régi Motorolákra hajaz, a készülékről ugyanis eltűnt a jellegzetes alsó keret, ami közrefogta a lecsukódó felső részt. A Razr első generációjánál még itt trónolt  az ujjlenyomat-olvasó, a másodikban viszont a hátlapra helyezték, ám egyik sem volt igazán kényelmes. A pletykák szerint a Razr 3-ban már a bekapcsoló gombba rejthetik a szenzort, akárcsak a Z Flip3 esetében.

Blass már korábban jelentette, hogy a Razr 3-at a Qualcomm legújabb csúcsprocesszora, a Snapdragon 8 Gen 1 hajthatja, 8/12GB memóriával és 256/512GB-os tárhelyopciókkal, a megjelenítésről pedig egy FHD+ kijelző gondoskodhat, Ami a képalkotást illeti, a Razr 3 a dupla lencsés megoldást is ellesheti a Z Flip3-ról, egy 50 megapixeles (f/1.8-as) széles látószögű és egy 13 mp-es makró lencsét kínálva a hátlapon, míg a belső oldalán egy 32 megapixeles lyukkamera figyelhet.

A szivárogtató szerint a telefon július végén vagy augusztus elején debütál Kínában, fekete és kék (Quartz Black, Tranquil Blue) színekben, valamivel később pedig a globális rajtra is sor kerül. Mint mindig, most is kötelező azzal zárnunk a beszámolót, hogy csak egy pletykáról van szó, tehát semmit sem szabad biztosra venni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.