Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Motorola új zászlóshajója



|

Hamarosan elrajtolhat a Moto X40 globális kiadása.

Hirdetés

A Lenovo szárnyai alatt a viszontagságos utat megjárt Motorola egy tisztes néptelefon-márkává vált, amely leginkább a belépő- és a középkategóriában vadássza a vásárlókat, de olykor-olykor azért az izmos vasak piacán is megvillantja a karmait.

Ennek jegyében született meg a tavaly piacra dobott Moto X40, amely a Snapdragon 8 Gen 2 processzornak hála abszolút csúcskategóriás hardverrel verseng az androidos mezőnyben. A készüléket eddig csak Kínában árulták, de már közeledhet a globális rajt.

Hirdetés

A közismert mobilos szivárogtatónak számító Evan Blass nemrég a Twitteren osztott meg néhány rendert és egy videót az új zászlóshajó nemzetközi kiadásáról, amely tudomása szerint Edge 40 Pro néven fog befutni. A felvételek alapján a névtől eltekintve a Motorola nem igazán piszkálta meg az eredeti receptet, a mobil részletei megegyezni látszanak a kínai variánséval.

Amennyiben a burkolat alatt sem lesz változás, a Snapdragon 8 Gen 2 mellé egy 6,7 hüvelykes, 165 Hz-es képfrissítéssel dolgozó OLED kijelzőt kaphatunk, 1080 x 2400 pixeles felbontással. A Moto X40 128, 256 és 512 GB-os variánsokban kapható, 8 GB vagy 12 GB RAM-mal, így a Edge 40 Prótól is erre számítunk.

Ami pedig a többi lényegi tulajdonságot illeti, mi az X40 tripla lencsés hátlapi kamerarendszerével (50 MP széles, 50 MP ultra széles, 12 MP telefotó) számolnánk, és valószínűleg az akkumulátor is marad a kínai kiadásban szolgáló 4600 mAh-s telep, legfeljebb 125 W-os vezetékes és 15 W-os vezeték nélküli töltéssel.

Elméletben persze megtörténhet, hogy a Motorola végül okoz néhány meglepetést, budget márka lévén viszont az ár a legfontosabb kérdés. A Moto X40 nagyjából 620 dollárnyi jüanért kapható, ami 224 ezer forint, így az Edge 40 Pro valószínűleg ennél valamivel drágábban fut be, már csak a világbajnok magyar ÁFA miatt is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.