Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Samsung új hajtogatós mobiljai



|

A Samsung Galaxy Z Fold6-ról és a Z Flip6-ról is felbukkant egy csokornyi hivatalosnak tűnő render.

Hirdetés

Habár a Samsung is jelen volt a héten lezajlott Mobile World Conference-en, a barcelonai telekommunikációs expó nem hozott bejelentéseket a cég következő generációs hajtogatós telefonjai kapcsán, hiszen a gyártó ezeket rendszerint augusztus környékén, a saját Galaxy Unpacked eseménye keretében szokta leleplezni.

A szivárogtatók azonban - mint az oly sokszor előfordul - ezúttal is hónapokkal előrébb járnak, és most a tabletként használható Galaxy Z Fold 6-ról és a kagylóhéj-kialakítású Z Flip 6-ról is felbukkant néhány jó minőségű render az interneten.

Hirdetés

A képeket a Steve H. McFly néven is ismert OnLeaksnek köszönhetjük, aki ezúttal is a SmartPrixszel fogott össze, hogy nyilvánosságra hozza az exkluzív képeket. Ami a drágább modellt illeti, a Z Fold 6 az elődjénél valamivel szögletesebb dizájnnal támadhat, a forrás értesülései szerint pedig 153,5 x 132,5 x 6,1 mm-es méretben érkezik.

A specifikáció kapcsán a Smartprix azt írja, hogy egy 6,2 hüvelykes külső és egy 7,6 hüvelykes belső kijelzőt kapunk, mindkét esetben 120 Hz-es AMOLED technológiával. A külső panelt Corning Gorilla Glass Armor fogja védeni, és akár 2600 nites fényerőre is képes lesz, míg a készülék teljesítményéért a Snapdragon 8 Gen 3 chip felel, 12 vagy 16 GB memóriával, maximum 1 TB UFS 4.0 tárhellyel.

A kisebb Z Flip 6-ra tovább evezve a dizájnban itt sem várhatók óriási változások, ami viszont fontos lehet, hogy az előd 6,9 mm-es vastagsága helyett ezúttal 7,4 mm-es készülékházat szállíthatnak a koreaiak, ami az uralkodó vélekedés szerint egy nagyobb kapacitású, 3700 helyett 4000 mAh-s akkumulátor bevetését teszi lehetővé.

Ha a Smartprix nem téved, a kijelzők esetében maradnak a 3,4 hüvelykes külső és a 6,7 hüvelykes belső AMOLED panelek, ahogy 12 MP-es szenzorokból álló dupla kamerarendszer is. Ezek az információk cáfolják azokat a korábbi pletykákat, amelyek nagyobb megjelenítőt és 50 MP-es elsődleges kamerát jósoltak. Az új jelentések emellett arra fogadnak, hogy a Z Fold6 és a Z Flip6 is az S24-szériában látotthoz hasonló mesterséges intelligenciás funkciókkal érkeznek, ami nem túl meredek feltételezés.

A Galaxy Z Fold 6 további rendereit ide kattintva tekintheted meg, míg a Z Fold6-tal kapcsolatos teljes képanyag ebben ebben a cikkben található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.