Hirdetés

Kiszivárgott képeken és videón a Google Pixel 9, egy eddig nem várt modell is jöhet



|

A jelek szerint az alapmodell esetében is nagyot változik a Pixel széria dizájnja.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben leginkább a Google bemutatás előtt álló jóárasított mobilja, a Pixel 8a körül keringtek a pletykák, amely a tavaly ősszel elrajtolt Pixel 8 széria legolcsóbb tagjának ígérkezik, a legutóbbi szivárgás alapján pedig nem kizárt, hogy eddig nem támogatott régiókban, köztük Magyarországon is kapható lesz.

Márpedig ha a keresőóriás hozzánk is elhozza a következő saját fejlesztésű mobilját, akkor arra is jó esély van, hogy a Pixel 9 sorozatból sem maradunk ki, így a szokásosnál is izgalmasabb a generációváltást érintő legújabb szivárgás.

Hirdetés

A Steve Hemmerstofferrel együttműködő 91mobiles még januárban hozott nyilvánosságra egy csokor rendert és egy 360 fokos animációt, amelyek arra utaltak, hogy a várhatóan októberben érkező Google Pixel 9 Pro merőben eltér majd az elődjétől, egy iPhone-okra hajazó, szögletesebb tokozással és teljesen átszabott kameraszigettel köszönve be.

Most pedig a Hemmerstoffer-91mobiles páros a normál Pixel 9-cel is eljátszotta ugyanezt, vagyis kaptunk néhány nagy felbontású látványtervet és egy azokra épülő videós bepillantást, az exkluzív anyagok alapján pedig a következő generációs alapmodell is az Apple-től ellesett formanyelvet követi majd, ám a Pro kiadással ellentétben csak két hátlapi kamerát kap.

Ezzel pedig nincs vége az izgalmaknak, Hemmerstoffer ugyanis arról értesült, hogy a Google egy éles váltással az idén nem kettő, hanem rögtön három telefonnal jelentkezik, a Pixel 9 és a Pixel 9 Pro mellett egy Pixel 9 Pro XL elnevezésű mobilt is piacra dobva. Ennek specifikációit ugyanúgy homály fedi, mint a belépő szintű variánsét, de az XL jelölés alapján biztosra vehető, hogy nagyobb kijelzőt kap a Pro modellnél.

A Google ezzel a Samsung nyomdokaiba lépne, amely szintén három méretben és felszereltségben forgalmazza a Galaxy S-szériát. A jelentésben foglalt információk ugyan nem hivatalosak, de a korábbi forgatókönyvekből kiindulva könnyen lehet, hogy Hemmerstoffer nem téved, a keresőóriás ugyanis többnyire nagyon rosszul őrzi a soron következő Pixelek titkait, így már hónapokkal a premier előtt ki szoktak derülni a legfontosabb részletek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.