Hirdetés

Kiszivárgott képeken és videón tekinthető meg a Galaxy S24 dizánja



|

Külsőleg kicsit más lesz, mint amit eddig a Samsungtól megszokhattunk, de az UWB támogatás biztosnak látszik.

Hirdetés

Bár a Galaxy új szériáját csak a jövő év elejétől tudjuk megvásárolni, a szokásos, feltételezéseket és belsős információkat tartalmazó szivárogtatások idejekorán megkezdődtek a megjelenés előtt álló Samsung telefon-családdal kapcsolatban. Hallhattunk már arról, hogy dupláznak a 200 MP-es kamerából, és tulajdonképpen minden fontosabb dolog már tejedni kezdett X-en az új széria kapcsán.

A most kiszivárgott információk mellett képek és egy videó is kikerült a világhálóra, pedig még hónapok vannak hátra a jövő év eleji megjelenésig. A 360 fokos felvételen a készülék külseje látható, amiből a nyilvánvaló dolgokon kívül is sok mindenre következtethetünk.

Hirdetés

Először is kijelenthető, hogy az új széria meglehetősen hasonló formájú, mint az S23-as, de dizájn szempontjából szakítottak az enyhén lekerekített élekkel. Az új vonalvezetés, csiszolt és lapos széleket eredményezett. A kamerakivásások majdnem ugyanúgy helyezkednek el, mint elődjénél.

A két renderen egy fehér, a felvételen egy világoskék készülék látható. A felvételen és az egyik képen is jól megfigyelhető egy UWB (ultra-wideband)-antennacsík a bekapcsológomb alatt. Ez egy eddig hiányzó újdonság lehet a Samsung készülékeken.

A jól étesültnek tűnő források szerint a készülék pontos méretei 147 x 70,5 x 7,6 mm, így valamivel magasabb és keskenyebb, mint a Galaxy S23, a vastagság azonban nem változik majd.

A készülék-család várhatóan január-február magasságában jelenik meg, de addig is biztosan nem most utoljára hallottunk felőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.