Hirdetés

Kiszivárgott képen látható az iPhone 12 kijelzője



|

Az iPhone 12-höz tartozó képernyő arról árulkodik, hogy más helyre kerülnek bizonyos csatlakozók.

Hirdetés

Bár még várnunk kell egy darabig az iPhone 12 mobilok bemutatójára, a megjelenésére pedig még tovább, azért a szivárgások egyre csak erősödnek. Mr. White ezúttal egy fotót osztott meg, amelyen állítólag az iPhone 12 kijelzője járható. Az iPhone 11 Pro képernyőjével összevetve elmondható, hogy egyes csatlakozók más helyre kerülnek, köztük maga a kijelző csatlakozója is más helyen lesz, mint eddig volt. A feltételezések szerint erre az alaplap újrapozicionálása miatt van szükség, ami pedig az 5G-s antennák beépítése miatt vált elengedhetetlenné. 

Hirdetés

Elvileg mind a négy iPhone 12 5G-képes lesz, az áthelyezett alaplap pedig áthelyezett SIM-foglalattal is együtt jár majd. Ez utóbbi a hangerőgombok alá költözhet. Az alaplap pedig ezúttal egyrétegű lehet. 

A szakértők szerint hihetőek a mostani szivárgások, ugyanis Mr. White a múltban nagyon megbízhatónak bizonyult. Ami pedig az iPhone 12-t illeti: az 5,4 és 6,1 hüvelykes alapmodellek mellett jön egy 6,1 és egy 6,7 hüvelykes Pro változat, ez utóbbiak tripla, előbbiek dupla hátlapi kamerát kapnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.