Hirdetés

Kiszivárgott renderek árulkodnak az iPhone SE 4-ről



|

Újabb pletyka utal rá, hogy jelentős modernizáción eshet át az Apple néptelefonja.

Hirdetés

Habár a szokásos kétévenkénti frissítési ciklus indokolná, az uralkodó vélekedés szerint az Apple idén tavasszal nem fog új generációt bemutatni az almás belépő szintet képviselő iPhone SE-ből. Leghamarabb 2025-ben kaphatunk egy új modellt, cserébe jóval modernebb formában, mint amit a 2022 óta forgalmazott harmadik széria képvisel.

A folytatás kapcsán az elmúlt hónapokban több forrás is arra utalt, hogy az iPhone SE 4-ben a cupertinóiak végre dobják az ujjlenyomat-olvasós dizájnt, és az iPhone 12 óta alkalmazott (valójában az iPhone 4 ihlette) szögletesebb tokozást választják arcazonosítással, most pedig egy újabb pletyka látszik alátámasztani ezt.

Hirdetés

Ezúttal a gyakorta jól értesültnek bizonyuló 91mobiles osztott meg néhány CAD-rendert, amelyek állítólag iparági forrásoktól szivárogtak ki, és az iPhone SE új generációját mutatják. Az ábrák alapján valóban egy iPhone 12/13/14-szerű modellel készül az Apple, egyetlen hátlapi kamerával, előre pedig egy 6,1 hüvelykes kijelzőt kap a készülék, az iPhone 15-tel elbúcsúztatott belógó Face ID- és kameraszigettel.

Az utóbbira érdemes külön is kitérni, mivel egy néhány héttel ezelőtti beszámoló még arra fogadott, hogy az iPhone SE 4 is megkapja az aktuális modellek mindegyikén alkalmazott különálló, animációkkal felturbózott szenzorszigetet, a Dynamic Islandet. Hogy melyik forrásnak lesz igaza, azt ezen a ponton lehetetlen megjósolni, de a korábbi iPhone SE-ket figyelembe véve valószínűbbnek tűnik, hogy az Apple az olcsóbban gyártható belógó dizájnra szavaz.

A 91mobiles emellett azt is tudni véli, hogy a következő generációs SE 147,7 x 71,5 x 7,7mm-es méretben érkezik, amivel csak minimálisan térne el az iPhone 15-nél látható 147,6 x 71,6 x 7,8 mm-es formátumtól. Hogy aztán mindebből mi és mikor válik valóra, azt majd az idő válaszolja meg, annyi viszont bizonyos, hogy az utóbbi időben sűrűbben érkeznek az SE 4-pletykák, így jó eséllyel sokat hallunk még a készülékről a hivatalos premier előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.