Hirdetés

Kiszivároghatott a Motorola új megfizethető mobiljának dizájnja



|

Hitelesnek tűnő rendereken mutatja meg magát a Motorola moto e32.

Hirdetés

Az elmúlt hetek izgalmasan teltek a Motorola szempontjából, hiszen a Lenovo szárnyai alá tartozó gyártó két néptelefonnak szánt modellt is bemutatott az olcsóbb moto g22 és a középkategóriás, 90 Hz-es kijelzővel felszerelt moto g52 képében.

A márka azonban még korántsem lőtte el az összes idei patronját, most pedig egy friss szivárgás utal arra, hogy miként mutat majd az egyik bejelentésre váró újdonság.

Hirdetés

A szóban forgó mobil a moto e32, a novemberben leleplezett moto e30 utódja. Aki esetleg nem ismerné a palettát, az e-széria a Motorola belépő szintű modellcsaládja, így még a g-sorozatnál is megfizethetőbb ajánlatokat kínál, természetesen ennek megfelelő, szerényebb specifikációkkal. Az ismert szivárogtató, Suhanshu Ambhore által közzétett renderek alapján a moto e32 kísértetiesen hasonlít majd az elődjére, így maradnak a vastagabb kávák és a lyukkamerás előlapi kialakítás is.

Ami a specifikációt illeti, a pletykák szerint a moto e32-ben egy 6,6 hüvelykes kijelző teljesít majd szolgálatot, a kimondottan olcsó mobiloknak fenntartott Unisoc T606-os processzorral, 4GB memóriával és 64 GB tárhellyel. Mindehhez egy 6,5 hüvelykes LCD kijelző társulhat, 5000 mAh-s akkuval és maximum 10W-os töltéssel. Az előlapi kamera 16 megapixeles felbontású fotókat lőhet, a hátlapi rendszer pedig egy 16 MP-es elsődleges, egy 2MP-es makro és egy 2 MP-es mélységérzékelő szenzort kaphat.

Az viszont rossz hír, hogy a jelek szerint a mobil csak az Android 11 operációs rendszert fogja megkapni, amivel már eleve komoly hátránnyal indul. Hogy ez mennyire fog fájni, azt majd az ár dönti el, biztosat viszont csak a hivatalos bejelentés után mondhatunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.