Hirdetés

Kiszivároghatott a Samsung Galaxy S22-széria bemutatójának dátuma



|

Ha minden igaz, már nem kell sokat várnunk az új zászlóshajó leleplezésére.

Hirdetés

Habár a Huawei amerikai kigolyózása után erőre kapott Xiaomi keményen ostromolja, továbbra is a Samsung áll a globális mobilpiac élén, ennek megfelelően pedig élénk érdeklődés övezi a koreai gyártó soron következő csúcsmodelljeit.

A Samsung már az év első hónapjaiban át szokott esni az aktuális zászlóshajói leleplezésén, tavaly például január 14-én villantotta meg a Galaxy S21-szériát, egy friss jelentés szerint pedig februárban kerülhet sor az S22-es modellek bemutatkozására.  

Hirdetés

A pletyka forrása a Ddaily koreai híroldal, amely egy nemrég megjelent cikkében arról ír, hogy február 8. lesz a nagy nap, amikor a vállalat megmutatja az S22-es család tagjait, több más termék társaságában.

A lap szerint a Samsung egy képviselője már vissza is igazolta a virtuális formában zajló Unpacked Event dátumát, január végéig pedig döntés születik a hivatalos meghívók kiküldéséről is. Ezzel azonban nincs vége a pletykáknak, a Ddaily ugyanis azt is tudni véli, hogy már február 9-én elindul az S22-széria előrendelése, a piaci rajtra pedig február 24-én kerül sor.

Mivel ez nem hivatalos értesülés, ezért nem is kell készpénznek venni, de az elmúlt évek gyakorlata alapján abszolút elképzelhető a felvázolt menetrend. A Galaxy S22 a pillanatnyi várakozások szerint egyébként három kivitelben (S22, S22 Plus, S22 Ultra) érkezik, melyek legdrágábbikát egyben a parkolópályára tett Note-széria utódjának is szánja a Samsung.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.