Hirdetés

Kiszivárogtak az első Samsung Galaxy Buds 2 képek, bizakodhatunk



|

Több jó hír is leszűrhető az első Samsung Galaxy Buds 2 képek alapján.

Hirdetés

Nemrég kiszivárgott pár fotó a Samsung Galaxy Buds 2 modellekről, és bár nem ezek a világ legjobb minőségű fényképei, azért pár fontos és örömteli részlet gond nélkül kivehető rajtuk.

Ilyen például az, hogy a jelek szerint a Samsung Galaxy Buds 2 kisebb és keskenyebb lesz az előző modellnél, úgy tűnik, hogy átveszi a Samsung Galaxy Buds Pro dizájnját. Az új Galaxy Buds 2 árazását minden bizonnyal a Buds Pro alá lövik be, így remek hír, hogy ennek ellenére átveszik a prémiumkategóriás verzió küllemét. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a Samsung mikorra tervezi a nagy leleplezést és a hivatalos startot, de ha már ilyen fotók keringenek a világszőttesen, akkor a nagy nap (vagy legalább annak bejelentése) sem lehet már nagyon messze. Egyes hivatásos szivárogtatóktól azt is megtudtuk már, hogy a Samsung Galaxy Buds 2-ből az ANC, vagyis az aktív zajszűrés sem fog kimaradni.

Az említett képek az alábbi galériában találhatóak meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.