Hirdetés

Kitalálod cím alapján, melyik Wikipedia szócikk a hosszabb?



|

Nagyon könnyed játék, amivel szörnyen sok időt pazarolhatsz el.

Hirdetés

Emlékeztek még a Wordle-re, ami tornádóként hasított végig az interneten? A felhajtás kellős közepén felvásárolta a The New York Times, és még máig sokan rajonganak érte, bár bizonyára visszaesett a népszerűsége a kezdeti állapothoz képest.

A játék fénykorában elképesztően sok időt vesztegettek el az emberek a szavak tippelgetésével, annak azonban volt egy olyan jó tulajdonsága, hogy naponta egy feladványt adott, utána mehetett mindenki a dolgára.

Hirdetés

Most egy újabb, hasonlóan virális játék ütötte fel a fejét az interneten, a Whichipedia, ahol nem próbálnak meg adatot gyűjteni rólunk, nem kell regisztrálnunk, egyetlen dolgunk van, méghozzá játszani. A feladat rendkívül egyszerű: a weboldal feldobja két Wikipédia szócikk címét, nekünk pedig meg kell tippelni, hogy vajon melyik áll több szóból.

A jobb felső sarokban gyűlnek a pontjaink, amíg el nem hasalunk, azonban sajnos van második, harmadik, és akárhányadik esélyünk is. A bonyolítás mindössze annyi, hogy az angol nyelvű írásokból dolgozik a játék, de még így is sokszor egyértelmű, hogy mire kell koppintani. A Whichipediát tényleg csak saját felelősségre ajánljuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.