Hirdetés

Kivonul Magyarországról az egyik legnépszerűbb online fogadóiroda



|

Komoly változást jelent a hazai szerencsejáték-piacon a Bet365 döntése.

Hirdetés

Több mint két évtizede annak, hogy az online sportfogadás és kaszinó típusú játékok szerelmesei megismerték a 2000-ben alapított Bet365 nevét. A brit vállalat rövid idő alatt a szegmens egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, mely szolgáltatásait számos országban, köztük hazánkban is sokáig elérhetővé tette, ám ennek most vége.

A 444 beszámolója alapján a britek ügy döntöttek, hogy kivonulnak a magyar piacról, és ezt még az év vége előtt megteszik, ügyfeleiket ennek rájuk vonatkozó következményeiről e-mailben tájékoztatják.

Hirdetés

Noha szolgáltatásukat csak november 20-ától függesztik fel, a bet365.com oldala már egy ideje nem elérhető Magyarországról közvetlen úton, alternatív megoldás után kellett néznie annak, aki fogadni szeretett volna. Nem árt tudni, hogy a november 17-éig le nem zárult fogadások érvényben maradnak, a nyereményeket az ügyfelek számláin írják jóvá, a Felvehető most funkció pedig csak 20-áig él. Aki pedig nem akar a céggel hosszas levelezésbe bonyolódva futni a pénze után, annak ajánlott észben tartania, hogy december 4-éig lehet már csak bejelentkezni a felhasználói fiókokba és kifizetést kezdeményezni a számlákról, azt követően a Bet365-höz kell fordulni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.