Hirdetés

Kompakt csúcstechnológiát ígér az LG fogantyús projektora



|

Rendhagyó dizájnnal érkezik az LG CineBeam Qube.

Hirdetés

Egyre közeleg a hivatalosan január 9. és 12. között megrendezésre kerülő Las Vegas-i CES, ahol technológiai újdonságok garmadájára számíthatunk. Az expó tekintélyes méretére való tekintettel a gyártók már szeretik előre felhívni a figyelmet a kiállításon szereplő portékáikra, amely alól az LG sem kivétel.

A koreai cég így már most beharangozta a legújabb projektorát, ami a kompakt méretre és a könnyű hordozhatóságra helyezi a hangsúlyt.

Hirdetés

Erről már az első pillantásra árulkodik a CineBeam Qube (HU710PB) néven futó eszköz, hiszen egy 360 fokban forgatható fogantyúval érkezik, minden körülmények között biztos fogást nyújtva. A cipelést segíti továbbá a mindössze 1,49 kg-os súly és a 80 x 135 x 135 méret is, amivel az LG szerint ez a piac egyik legkisebb projektora.

Hiába kicsi viszont a bors, attól még erős, az apró doboz ugyanis ígéretes specifikációval fut be. Az UHD (3,840 x 2,160) felbontású lézerprojektor 450,000:1 kontrasztarányt kínál, 50-120 hüvelykes vetítési felülettel, amihez a televíziókról is ismert WebOS 6.0 operációs rendszer szolgáltatja a tartalmakat. Az automatikus fókuszálással felvértezett CineBeam Qube az image-mapping funkciót is megkapta, amellyel hangulatos képeket vetíthetünk, hogy fokozzuk a szoba hangulatát.

A kompakt projektor áráról és megjelenési dátumáról egyelőre nincs információnk, az LG CES-es standján viszont személyesen is megtekinthető lesz az újdonság, melynek részletes specifikációját ide kattintva olvashatod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.