Hirdetés

Kőműves influencer volt, aztán rájött, hogy mással is lehet pénzt keresni a neten



|

Öt évig gyártotta a tartalmakat Darcie a kőművesség iránt érdeklődőknek, aztán úgy gondolta, az OnlyFans jövedelmezőbb lehet számára - nem tévedett.

Hirdetés

Van úgy, hogy az ember néha késztetést érez a változtatásra, ami a tartalomgyártóknál néha létkérdés is: nem biztos, hogy az olyan tartalmak, amiért százezrek követték és kedvelték őket, még évek múltán is ugyanolyan érdeklődést váltanak ki, vagy lehet, hogy egyszerűen ők szeretnének már mást csinálni. A paródiavideókkal ismertté vált Pamkutya is sokkal több és változatosabb tartalmat gyárt már, és nem ők az egyetlenek, akik lezártak egy korszakot, hogy újat kezdjeenk.

Az OnlyFansig még nem jutottak el, viszont a 28 éves Darcie Richards igen. Több mint 100 ezer követőt szerzett Instagramon abban az öt évben, amikor kőműves munkákról posztolt, de úgy érezte, kell valami, amivel "felrázza a darázsfészket".

Hirdetés

Richards-szal a New York Post készített egy interjút, amiben elmondta, elsősorban több pénzt akart keresni, ami összejött neki: havonta átlagosan 20 ezer dollárt (közel 7 millió forintot) keres, de volt olyan hét, amikor 12340 dollár (kb. 4,3 millió forint) jött össze neki.

Természetesen azon a felületen már nem a kőművesség a téma, más platformokon pedig hol téglát pakol, hol lenge öltözetben pózol. A változást követői közül nem mindenki fogadta örömmel, de ő erre annyit mondott, volt már pincér, dolgozott rengeteg helyen, és nem érzi úgy, hogy egy szakmánál kellene maradnia.

Édesanyja szerint semmit nem változott, ugyanúgy a lányuk, csak most néha 3-4 órát tölt a szobájában, és ezzel ötször annyit keres, mint a "srácok az építkezésen". 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.