Hirdetés

Könnyebb lesz leiratkozni az idegesítő levelekről a Gmailben



|

A Google levelezőjét használóknak nem kell majd az "unsubscribe" linket keresgélniük.

Hirdetés

Lehet, hogy egykor feliratkoztunk egy hírlevélre, de már nem releváns annak tartalma számunkra, lehet, hogy eleve nem is kértük, hogy zaklassanak minket - számos oka lehet annak, hogy le szeretnénk iratkozni egy-egy levelezésről, de ez nem mindig könnyű feladat.

A legtöbb küldő már legalább egy apró betűs "unsubscribe" vagy "leiratkozás" feliratú linket helyez a levelek aljára, amire rányomva ha nem is azonnal, egy-két extra kattintás után már lemondhatjuk az e-maileket, de hogy még ennél is könnyebb dolgunk legyen, a Google egy új gombbal segít a Gmail-felhasználóknak.

Hirdetés

Mostantól az e-mailek tetején, rögtön a feladó mellett megjelenik az Unsubscribe vagy Leiratkozás gomb, ami első körben megsúgja, hol tudjuk elvégezni a folyamatot, de még egy érintéssel vagy kattintással el is juthatunk a weboldalra. 

A funkciót fokozatosan teszik elérhetővé, először az androidos Gmail alkalmazás legújabb változatában, illetve valószínűleg hamarosan iOS-en és a weboldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.