Hirdetés

Könnyebb lesz mostantól visszaszerezni a hackerek által törölt Instagram-posztokat



|

Új, mobilos fotóalbumokból kölcsönzött funkciót vezetnek be a platformon.

Hirdetés

Az Instagram február 2-án jelentette be, hogy új funkcióval bővül a platform: hasonlóan például az iOS-es fotóalbumhoz, immáron itt is lesz dedikált mappa minden olyan fotónak, videónak, továbbá sztorinak és IGTV-videónak, amit nemrég töröltek.

A beszédes nevű "Recently Deleted", azaz "Nemrég törölt" mappából 30 nap múlva törlődnek véglegesen a tartalmak, kivéve a sztorik esetében, melyek maximum 24 óráig maradnak meg. A mappát a Beállítások/Fiók menüben találjuk az alkalmazás legfrissebb verziójában, innen 30 napig természetesen még helyreállíthatjuk az elemeket, de manuálisan véglegesen is törölhetjük azokat az egy hónapos periódus lejárta előtt.

Hirdetés

A funkció bevezetését február 2-án kezdték meg, így nem biztos, hogy aznap mindenkinek azonnal megjelent az appban.

Az Instagram részben azzal indokolja az újítást, hogy a hackerek célja egy-egy feltört fiókkal sokszor pont az, hogy tartalmat töröljenek róla, így viszont könnyebb azt megmenteni, hiszen a valódi felhasználónak a mappából való helyreállítás vagy végleges törlés előtt igazolnia kell magát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.