Hirdetés

Könnyen láthatóvá teszi a bicikliseket egy amerikai startup új fejlesztése



|

A Redshift speciális LED-pedáljának köszönhetően sokkal biztonságosabbá válik az utcai kerékpározás.

Hirdetés

A közúti kerékpározáshoz elengedhetetlen, hogy megfelelő biztonsági feltételek szerint közlekedjenek az emberek. Többek között fontos, hogy láthatóak legyenek a biciklisek, a philadelphiai székhelyű Redshift vállalat pedig ennek érdekében fejlesztett egy innovatív LED-világítással ellátott pedált.

Az Arclight pedálok a kutatások alapján akár 57%-kal láthatóbbá teszik a kerékpárokat a hagyományos lámpáknál, illetve az egyedi dizájnnak köszönhetően mindig megfelelő irányban és színben világítanak.

Hirdetés

Az alumínium pedálba mágneses modulokat építettek, amikhez egyszerűen csatlakoztathatóak a LED-ek. Ezek nagyjából akár 36 órán keresztül is üzemeltethetőek alacsony beállításokkal, de a legmagasabb fényerővel is 3 órát bírnak. Töltésük egyszerű, USB-csatlakozóval könnyen és gyorsan megoldható.

A lámpák a kerékpáros mozgására kapcsolnak be és ki, illetve 360 fokban szórják a fényt, a bicikli elején és hátulján szűkített, erős sugárban. A pedálok emellett jól bírják a gyűrődést, IP64 minősítésű víz- és porállósággal rendelkeznek.

A Redshift a Kickstarteren igyekszik összegyűjteni a fejlesztési költséget, miután két korábbi fejlesztésével a cég már sikeres közösségi kampányokat folytatott. A tervek szerint az Arclight pedálokat jövő februárban kezdenék kiszállítani a projektet támogató vásárlók számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.