Hirdetés

Könnyen megfizethető 5G okostelefonon dolgozik a Samsung



|

Az új Galaxy modell a belépő kategóriát képviselné az 5G telefonok piacán, és akár 50 MP-es kamerát is kaphat.

Hirdetés

Bennfentes információk alapján kiderült, hogy a Samsung a csúcskategóriás Galaxy S22 széria mellett egy jóval alacsonyabb árfekvésű modell fejlesztésén is dolgozik. A beszámolók szerint ez lenne a Galaxy A13 5G, vagyis a Galaxy A12 utódja, amely már támogatja az 5G technológiát.

Sőt, a telefon olyan beépített kamerát kapna, amilyen a Xiaomi Redmi 10-nek jutott, vagyis egy 50 megapixeles ISOCELL JN1 szenzort, ami a Tetrapixel technológiának köszönhetően kiválóan teljesít rosszul megvilágított környezetben.

Hirdetés

A belépő kategóriás 5G okostelefonnak tervezett Samsung Galaxy A13 5G-ben a híresztelések alapján 5000 mAh-os akkumulátor kap helyet, ami támogatja a 15W-os töltést. A felhasználói felület a Samsung saját fejlesztésű One UI 3.1 verziója lenne, hasonlóan az alacsonyabb árkategóriás Android készülékekhez. Az Android 12-n alapuló One UI 4 várhatóan jövőre válna elérhetővé a telefonon.

A Galaxy A13 5G bemutatására az év végén lehet számítani, elődjét, a Galaxy A12-t tavaly novemberben jelentette be a Samsung. A készülék ára várhatóan 200 euró, vagyis körülbelül 71 ezer forint körül alakul majd az európai piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.