Hirdetés

Korábban érkezhet a Samsung Galaxy S24-széria, mint gondoltuk



|

A koreaiak az idén sietősebbre vehetik a dolgot a szokásosnál.

Hirdetés

Térdig gázolunk az őszi szezonban, amikor az ünnepi bevásárlásra készülve több nagy mobilgyártó is le szokta leplezni a legújabb zászlóshajóit: a sort az Apple indította az iPhone 15-sorozat szeptember 7-i bemutatójával, nemrég befutott a OnePlus 13T, októberben pedig a Google is villantja az új Pixel-modelleket.

A Samsung ezzel szemben többnyire jóval az ünnepi időszak után, februárra szokta időzíteni a Galaxy S-széria rajtját, ám az idén korábban futhat be a csúcstelefon, mint gondoltuk.

Hirdetés

Az ismert szivárogtatónak számító Ice Universe ugyanis nemrég a kínai Weibo közösségi oldalon közölte, hogy értesülései szerint a koreaiak már január 18. környékén megmutathatják a Galaxy S24, S24+ és S24 Ultra mobilokat. Ahogy a Samsung-hírekre szakosodott SamMobile írja, ez összhangban van egy másik, korábbi pletykával, ami szintén egy némileg előrehozott rajtot jósolt.

Ha megnézzük az S-széria frissítésének utóbbi években mutatott menetrendjét, az S23 február 1-én, az S22 február 9-én, az S21 pedig január 14-én mutatkozott be, az utóbbi viszont kivétel volt, mivel az S20-at szintén februárban jelentette be a Samsung. Magyarán ha bejön a január 18-i dátum, akkor az S24 valóban korábban érkezik majd, mint ahogy azt a koreai csúcsmobiloktól megszokhattuk.

Az ökölszabály szerint a Galaxy S-modellcsaládnál nagyjából két hét szokott eltelni a leleplezés és a forgalmazás kezdete között, így az árusítás még ezzel a forgatókönyvvel is jó eséllyel februárra csúszik majd. Hogy végül miként alakulnak a dátumok, azt későbbi szivárgások pontosíthatják tovább, hiszen nem meglepő módon rengeteg pletyka kering a Samsung soron következő zászlóshajóiról, köztük az S24 Ultra lényegében teljes specifikációjával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.