Hirdetés

Kórházba került az Apple társalapítója



|

Ellentmondásos jelentések láttak napvilágot arról, hogy miért is szorul kezelésre Steve Wozniak.

Hirdetés

Habár a 73 éves Steve Wozniak már régen nem folyik bele az Apple céges ügyeibe, a vállalat társalapítójaként még ma is gyakran megszólal a tech ipar éppen aktuális témái kapcsán, két éve pedig egy új vállalkozásba is beszállt, amely a világűr megtisztítását tűzte ki a céljául. Friss jelentések szerint viszont a veterán elektromérnök most kénytelen lesz szünetet tartani, nemrég ugyanis kórházba került, melynek körülményeit cikkünk írásáig sem sikerült teljesen tisztázni.

Elsőként a TMZ nevű bulvárlap írta meg, hogy Wozniak a World Business Forum nevű rendezvény vendége volt Mexikóvárosban, ahol előbb elmondta a színpadi beszédét, majd szédülésre kezdett panaszkodni. Az Apple társaslapítója ugyan nem vette komolyan a dolgot, a felesége viszont ragaszkodott a kivizsgáláshoz, ezért helyi idő szerint tegnap délután 3 óra körül kórházba szállították.

Hirdetés

A CNN ezzel szemben a rendezvény szervezőitől nem hivatalos úton úgy értesült, hogy Wozniakot valójában még a fellépése előtt, egy ájulást követően kellett kórházba vinni. Ezzel pedig még nincs vége, a Reuters hírügynökség ugyanis a mexikói média beszámolóira hivatkozva azt jelentette, hogy akár agyvérzés is érhette az Apple I és Apple II számítógépek tervezőjét.

Ezen a ponton így csak annyi tűnik biztosnak, hogy Wozniak kórházba került, a TMZ  jelentése pedig azt is hozzáteszi, hogy egy több emberből álló csapat is útnak indult az Egyesült Államokból a társalapító kivizsgálására és hazaszállítására. Wozniak többé-kevésbé aktív az X-en (legutóbb néhány napja posztolt), ám e sorok születéséig sem ő, sem a családja nem szolgált közleménnyel az ügyben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.