Hirdetés

Korlátlan beszélgetést kínál az ünnepek alatt a Telekom



|

Nem csak az előfizetéses, a feltöltőkártyás ügyfelek is ajándékot kapnak.

Hirdetés

Remélhetőleg a következő néhány napot már mindenki kibírja megbetegedés nélkül, és egészségesen ülhet az ünnepi asztalhoz, de amennyiben akár betegség miatt, akár más okból nem látogathatjuk szeretteinket, legalább telefonon ajánlott velük pár szót váltani. 

A Telekom az ünnepek alatt, december 24. és 27. között minden mobil és vezetékes előfizetője számára lehetővé teszi, hogy hálózaton belül további költségek nélkül telefonáljon, és a feltöltőkártyás ügyfelekről sem feledkeztek meg.

Hirdetés

A feltöltőkártyás csomaggal rendelkezők a Telekom alkalmazásban minden szerdán 1 napos díjmentes korlátlan netet vagy beszélgetést igényelhetnek, ők dönthetik el, melyikre van inkább szükségük.

Emellett január 15-ig készülékvásárlásnál lehetőség lesz halasztott fizetést kérni, a Telekom FilmPremier dedikált mappájában pedig december 21. és január 7. között féláron érhetők el ünnepi filmek és idei filmpremierek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.