Hirdetés

Nemsokára leleplezik a korszakalkotó LG Velvet mobilt



|

Ez, a legendás G szériát váltó okostelefon képviseli majd elsőként az LG új dizájnirányzatát, esőcsepp jellegű kamerákkal.

Hirdetés

Az LG fokozatosan és folyamatosan árulja el az újabb és újabb információkat az LG Velvetről, arról a középkategóriás mobilról, amely elsőként hozza el a gyártó új dizájnirányzatát. Ez a készülék váltja továbbá a legendás G szériát, és már azt is tudjuk, hogy az eddig várt május 15. helyett már május 7-én lerántja a leplet róla a cég. A bemutatót élőben streamelik majd a YouTube-on és a Facebookon is. A mostani kedvcsináló túl sok újdonságot nem árult el, talán csak a készülékek színeire lehet következtetni, illetve megint hangsúlyozták, hogy a bumfordi kameraszigetek helyett esőcsepp alakú megoldásokban gondolkoznak. 

Hirdetés

Az LG Velvetről tudjuk még, hogy Snapdragon 765G kerül bele, tehát 5G-s is lesz. A vételára valószínűleg magasabb lesz 500 dollárnál, és a végső szám határozhatja meg a Velvet, valamint az LG sikerét a mobilpiacon. 

Az LG mobilos részlege ugyanis évek óta gyengélkedik, miközben az anyagcég mindig remekel, addig az okostelefonok mezőnyében nem igazán tud sikereket elérni a riválisokkal szemben. Az új stratégia keretében megszűnt a G széria, a Velvet pedig a középkategóriában indul, de prémium dizájnnal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.